Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de tomme fraîche de l'Aubrac, en morceaux
- 500 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, en cubes
- 600 g de filets de poulet
- 15 feuilles de sauge fraîche
- 1 gousse d'ail
- 125 g de crème fraîche
- 100 g de beurre, en morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3901 kJ / 935 kcal
- Protein
- 63 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 62 g
Alternative recipes
Fondue savoyarde
25min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Aligot
40 Min
Pâtes au gorgonzola
40 Min
Œuf poché sauce poulette
35 Min
Œufs cocotte au chorizo et asperges vertes
40 Min
Sarcives au porc
1h 35min
Paillassons de pommes de terre
35 Min
Pilaf de riz sauvage au porc
1h 10min
Tatin d'oignons à la moutarde
2h 20min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min