Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de carottes, en tronçons
- 500 g d'eau
- 1 pincée de cinq-épices
- du sel
- du poivre moulu
- 125 g de cheddar, en morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 962 kJ / 230 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 14 g
Alternative recipes
Velouté de gambas, patate douce et carotte
55 Min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30 Min
Velouté d'aubergine
45 Min
Soupe de maïs au chorizo
15min
Soupe de légumes et tartines de maroilles
55 Std.
Soupe vichyssoise
40min
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50 Min
Velouté poireau-pomme de terre
1 Std.
Velouté de potiron, vermicelles et parmesan
50 Min
Crème de pommes de terre et courgettes, miettes de chèvre frais
50 Min
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20min
Velouté de carottes
30 Min