Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 œufs froids
- 600 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 brins d'estragon frais, effeuillés
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 798.5 kJ / 192.5 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Carbohydrates
- 2.8 g
- Fat
- 15.3 g
- Saturated Fat
- 7.3 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 320.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Avocado toast et œuf mollet
15 min
Œufs cocotte au saumon, lardons et mascarpone
20 min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30 min
Guacamole et œufs mollets
25 Min
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50 min
Momies de saucisses
1h 10 min
Cigares de tartiflette
55 min
Œuf poché sauce poulette
35min
Crème anglaise au lait de coco, asperges et épinards
45 min
Minisoufflé au camembert
35min
Œufs cocotte à la mimolette et aux champignons
35min
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1h