Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Noodle
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 20 g di acqua
Zuppa
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di zenzero, radice fresca, pelata e a fette (2 mm)
- 4 rametti di coriandolo fresco, le foglioline
- 30 g di olio di oliva
- 100 g di carota, pelata e a cubetti (1 cm)
- 200 g di pomodori, senza semi a cubetti (1 cm)
- 200 g di zucchine a cubetti (1 cm)
- 50 g di spinaci freschi in foglia
- 20 g di dado per brodo vegetale
- 1000 g acqua
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1352.5 kJ / 323.3 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Carbohydrates
- 38.3 g
- Fat
- 16 g
- Saturated Fat
- 1.5 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 283.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Chili (vegan)
40min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min
Misir wat (Stufato di lenticchie)
35min
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1h
Zuppa di pollo asiatica
50min
Pad thai (per 1 persona)
35min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Zuppa di miso con verdure
30min
Pad thai
45min
Cavolfiore tikka masala
30min