Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 tranche de jambon cru, en morceaux
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g de fromage de chèvre en bûche
-
200
g de fromage à tartiner, type St Môret®
or 200 g de ricotta - 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 feuilles de brick, coupées en deux
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2368 kJ / 569 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 39.8 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Verrine saumon-endive
10min
Samoussas au thon
35 Min
Cookies au chèvre et au thym
40 Min
Tuiles au fromage
15min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2 Std. 15 Min
Fleurs chorizo-feta
35 Min
Flan express au roquefort
30 Min
Muffins pistou-pistache
40 Min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 Min
Eclairs guacamole et crabe
1h 10min
Tartines scandinaves
10min
Bricks aux légumes et à la tome
1 Std.