Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta biscotto
- 150 g di zucchero + q.b.
- 5 uova
- 1 cucchiaio di limoncello + q.b.
- 120 g di farina tipo 00
Crema di yogurt
- 20 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di yogurt greco
- 200 g di frutta fresca a piacere (fragole, frutti di bosco, pesche, albicocche, ...) a pezzetti
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 887.3 kJ / 212.1 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Carbohydrates
- 29.5 g
- Fat
- 8.3 g
- Saturated Fat
- 4.3 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 42 mg
In Collections
Alternative recipes
Rotolo decorato
1 Std. 5 Min
Trecce dolci
4h
Torta della nonna
1h 30min
Corona di brioche alla crema di whisky
5 godz.
Pasta biscotto
1h
Pan di Spagna
1h
Sbriciolata con crema inglese alla vaniglia
1h 30min
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1h 30min
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1h
Torta Nua
2 Std.
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1h