Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta biscotto
- 150 g di zucchero + q.b.
- 5 uova
- 1 cucchiaio di limoncello + q.b.
- 120 g di farina tipo 00
Crema di yogurt
- 20 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di yogurt greco
- 200 g di frutta fresca a piacere (fragole, frutti di bosco, pesche, albicocche, ...) a pezzetti
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 887.3 kJ / 212.1 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Carbohydrates
- 29.5 g
- Fat
- 8.3 g
- Saturated Fat
- 4.3 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 42 mg
In Collections
Alternative recipes
Tronchetto al tiramisù
4h
Pasta biscotto
1 godz.
Torta della nonna
1h 30min
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1h 30min
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55min
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1 godz.
Torta Nua
2 Std.
Torta al cioccolato con profiteroles
21h
Torta cremosa al limone
2h 30min
Torta mimosa
1h 5min
Crostata alla nocciola
2 Std.
Pan di Spagna
1 godz.