![Focaccia con fiori di zucca e burrata Focaccia con fiori di zucca e burrata](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0b68ba27-0e82-445f-8677-005c7d4eac0d/Derivates/10b00f86-43b8-4531-b446-adeab79d9373.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 250 g di farina manitoba
- 4 g di lievito di birra fresco
- 400 g di acqua
- 4 g di zucchero
- 4 g di sale
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 50 g di fiori di zucca puliti
- 150 g di burrata a pezzi
- pasta di acciughe, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1333 kJ / 318.5 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Carbohydrates
- 49.9 g
- Fat
- 7.9 g
- Saturated Fat
- 0.1 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 472.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Pizza napoletana
9h
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Panini integrali alla paprika
3h 30min
Crostata con fiori di zucca
1h 30min
Focaccia primavera
3h
Focaccine con olive
3h 50min
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Pasta alla Norma leggera
1h
Castagne sottovuoto
1h 30min