Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 - 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 medaglioni di vitello (80-100 g ciascuno, 3,5 cm di spessore)
- 1 cucchiaio di burro
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1204 kJ / 287 kcal
- Protein
- 34 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 17 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 135 mg
In Collections
Alternative recipes
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2h 40 min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20 min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Pollo speziato sottovuoto
1 Std. 50 Min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2h 40 min
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2h 30 min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35 min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30 min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 Std. 45 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min