Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di funghi freschi misti, a pezzi
- 40 g di gherigli di noci
- 50 g di maionese
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1 - 2 cucchiai di panna acida
- 1 - 2 rametti di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline e gli aghi, lavati e asciugati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 209 kJ / 50 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Crocchette di patate e porro con salsa al tartufo nero
1 Std. 30 Min
Filtro d'amore
15min
Croissant integrale con mousse al salmone
5 Std. 30 Min
Paté ai due salmoni
1 Std.
Salsa della nonna
3 Std. 30 Min
Torta salata multistrato
3 Std. 30 Min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30 Min
Mousse al pistacchio
1 Std. 30 Min
Crema spalmabile di funghi
35 Min
Tartellette sfiziose ai formaggi
50 min
Salsa di cipolle rosse e mele
40 Min
Paté di funghi
1 Std. 30 Min