Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 30 g Schalotte, halbiert
-
300
g Steinpilze, frisch, in Stücken
or 40 g getrocknete Steinpilze, in Wasser eingeweicht und abgetropft - 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio), 14 Minuten Garzeit
- 60 g Weißwein, trocken
- 800 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 TL Salz - 30 g Butter, in Stücken
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1861 kJ / 444 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 70 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40 Min
Wildreis-Risotto mit Brokkoli
55 min
Spargel-Safran-Risotto
35 Min
Grünes Spargel-Risotto
45 Min
Orzo-Schinken-Pasta mit Rucolapesto
30 Min
Weizenbier-Risotto mit Meeresfrüchten
45 Min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 menit
Thunfischsauce
10 Min
Spinat-Walnuss-Risotto
35 Min
Weizen Risotto mit Champignons
35 Min
Risotto mit Steinpilzen
50 menit
Steinpilz-Risotto
40 Min