Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 500 g Wasser
- 250 g Kartoffeln, festkochend, in mundgerechten Stücken
- 300 g Blumenkohlröschen
- 300 g Milch
- 30 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- 20 g gelbe Currypaste
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Hähnchenbrust, in Stücken (1-2 cm)
- 150 g Erbsen, TK
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 23 g
- Saturated Fat
- 13 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 722 mg
In Collections
Alternative recipes
Nudelauflauf mit Blumenkohl und Scamorza
1 godz.
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1 godz.
Kohlrabi-Hähnchen-Auflauf
1 Std. 25 Min
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1 godz. 30 min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1 godz. 30 min
Schinken-Kohlrabi-Gratin
1h 15min
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1 godz.
Gnocchi-Auflauf mit Hähnchen und Spinat
1 godz.
Süßkartoffel-Hack-Lasagne
1h 20min
Cremiger Hähnchen-Brokkoli-Auflauf mit Nudeln
1h 20min
Rosenkohl-Hack-Auflauf auf Kartoffelpüree
2 Std.
Brokkoli-Hackfleisch-Auflauf
1 godz. 10 min