Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 500 g Wasser
- 250 g Kartoffeln, festkochend, in mundgerechten Stücken
- 300 g Blumenkohlröschen
- 300 g Milch
- 30 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- 20 g gelbe Currypaste
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Hähnchenbrust, in Stücken (1-2 cm)
- 150 g Erbsen, TK
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 23 g
- Saturated Fat
- 13 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 722 mg
In Collections
Alternative recipes
Schinken-Kohlrabi-Gratin
1 Std. 15 Min
Cremiger Hähnchen-Brokkoli-Auflauf mit Nudeln
1 Std. 20 Min
Gnocchi-Auflauf mit Hähnchen und Spinat
1 Std.
Kohlrabi-Hähnchen-Auflauf
1 Std. 25 Min
Hähnchen in Zwiebel-Senfsauce
30min
Brokkoli-Hackfleisch-Auflauf
1 Std. 10 Min
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1 Std.
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1 Std.
Kasseler-Kartoffel-Gratin
1 Std. 30 Min
Rosenkohl-Hack-Auflauf auf Kartoffelpüree
2h
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1 Std. 30 Min
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1 Std.