Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 pommes, coupées en quatre
- 50 g de beurre, et un peu pour le moule
- 200 g de sucre en poudre
- 100 g d'armagnac, et 1 c. à café pour la finition
- 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2104.3 kJ / 501.2 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Carbohydrates
- 88.3 g
- Fat
- 11.3 g
- Saturated Fat
- 6.2 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodium
- 285.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Gâteau basque à la confiture de cerises
50 min
Paris-Deauville
12h
Croustillants d'araignée
2h
Galette des rois à la crème de noisettes
6 godz. 45 min
Piquillos à la morue
1 godz. 30 min
Palets bretons à la coco
45 min
Gâteau de riz au caramel
1h 40min
Financier aux pommes façon tatin
55 min
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10min
Tarte aux framboises
1 godz. 20 min
Crème catalane
4h 25min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min