Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 pommes, coupées en quatre
- 50 g de beurre, et un peu pour le moule
- 200 g de sucre en poudre
- 100 g d'armagnac, et 1 c. à café pour la finition
- 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2104.3 kJ / 501.2 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Carbohydrates
- 88.3 g
- Fat
- 11.3 g
- Saturated Fat
- 6.2 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodium
- 285.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Gâteau basque à la confiture de cerises
50 min
Entremets pistache et rhubarbe
12 Std.
Gâteau à la crème de marrons et poires
45 Min
Biscuits à l'orange et aux noix
1 Std. 20 Min
New York roll au chocolat
1h 30min
Baba au rhum
4 godz.
Cake aux fruits confits
4 Std. 30 Min
Tarte aux poires Bourdaloue
3 godz. 10 min
Babka chocolat-caramel
3 Std.
Croustillants d'araignée
2h
Babas au rhum et fruits rouges
4 godz.
Paris-Deauville
12 Std.