Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Kabeljau
- 100 g Brot, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehe
- 300 g Rüebli, in Stücken
- 400 g Kabeljau, in Stücken (3 cm)
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 300 g Milch
- 60 g Mehl
- 30 g Butter
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 200 g Rahm
- 50 g Paniermehl
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1761 kJ / 421 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 Min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35 Min
Teigwaren mit Thonsauce
30 Min
Fisch Curry
35 Min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40 Min
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Crevetten süss-sauer
1 Std. 15 Min
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50 Min
Kabeljau mit Süsskartoffel-Selleriestampf
40 Min
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45 Min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 Min