Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Marinade
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 1 roter Peperoncino, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 15 g Sonnenblumenöl
- 50 g Sojasauce
- 20 g Akazienhonig
Kabeljau und Stampf
- 600 g Wasser
- 300 g Knollensellerie geschält, in Stücken (1 cm)
- 4 Kabeljaufilets (Dorsch Royal), ohne Haut (je 150 g)
- 500 g Süsskartoffeln, geschält, in Stücken (1 cm)
- 30 g Kresse
- ¾ TL Salz
- 30 g Zitronensaft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1448.4 kJ / 345.6 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Carbohydrates
- 37.5 g
- Fat
- 6.3 g
In Collections
Alternative recipes
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 min
Lachs-Spinat-Quiche mit Feta
1h
Kürbisrisotto
35min
Fisch Curry
35min
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35min
Risotto milanese
30 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Lachs mit Gemüse-Couscous
40 min
Steinpilzrisotto mit Brie
35min
Süsskartoffelstock
1h
Balsamico-Lachs und Zucchetti-Nudeln
25 Min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min