Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 160 - 180 g di ravanelli rossi
- 220 g di panna (30-40% di grassi)
- 120 g di latte
-
1
dado per brodo vegetale
or 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 3 pizzichi di sale, regolare a piacere
- 2 pizzichi di pepe macinato, regolare a piacere
- 2 g di agar agar
- 100 g di caprino spalmabile
- 50 g di yogurt greco bianco, non zuccherato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 15 g
- Saturated Fat
- 9 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 610 mg
In Collections
Alternative recipes
Torta di castagne (senza glutine)
1h 30 min
Rösti svizzero (TM6)
9 Std.
Salsa ai mirtilli rossi
30 min
Brunch est-europeo (confettura di mele, cornetti, blinis, crema al latte e tè chai)
1h 30 min
Base per pizza
49h 30 min
Gelato leggero alle albicocche
10 Min
Involtini primavera con Affettatutto Bimby® (TM6)
1h
Dim sum di verdure
1h 30 min
Petto d'anatra con zabaglione all'arancia
2h 20 min
Involtini primavera con Affettatutto Bimby®
1h
Crumble di mele e ciliegie
1h
Purè di patate all'aglio
50 min