![Parfaits Piña colada façon gâteau au fromage Parfaits Piña colada façon gâteau au fromage](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b192b680-1913-415e-8140-23925233b08c/Derivates/198e9071-9644-4c5f-a058-dfc1149df817.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g de biscuits Graham, brisés en morceaux, et un peu plus pour garnir
- 30 g de noix de coco râpée, non sucrée
- 85 g de poudre de gélatine à saveur d'ananas
- 85 g d'eau
- 70 g de rhum blanc Malibu à la noix de coco
- 395 g de crème à fouetter, 33% à 35 % de m.g.
- 450 g d'ananas frais, en cubes ou en morceaux
- 30 g de sucre
-
noix de coco grillée, pour décorer
or biscuits Graham, écrasés, pour garnir
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2870.7 kJ / 686.1 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Carbohydrates
- 61.7 g
- Fat
- 45 g
- Saturated Fat
- 27.6 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodium
- 209.9 mg
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