Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g Zucchini, in Stücken
- 2 ¼ TL Salz
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe (optional)
- 40 g Tomatenmark
- 100 g Feta, zerbröselt
- 200 g Frischkäse
- 1 ¼ TL Pfeffer
- Butter zum Einfetten
- 3 Kugeln Mozzarella (à 125 g), abgetropft, in Stücken
- 3 Eier
- 50 g Mehl
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1097 kJ / 262 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 19 g
- Saturated Fat
- 11 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 960 mg
In Collections
Alternative recipes
Zucchini-Käse-Pfannkuchen mit Dill-Knoblauch-Sauce
1 Std. 15 Min
Herzhafter Tannenbaum
1j
Zwiebel-Hefe-Taler
1h 50min
Basilikum-Toast mit Kräuterfrischkäse und Zitronenöl
3sa
Blumenkohl-Galettes mit Rotkohl-Salat
45 Min
Wickelbrot mit grünem Spargel und Speck
2h 45 min
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2h 40 min
Brokkoli-Cheddar-Bites
1j
Käse-Kräuter-Knäuel
3sa
Zucchini-Waffeln mit Feta-Creme
45 Min
Käseecken zum Zupfen
1h 50min
Reibekuchen-Pizza mit Roastbeef
1j