Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 15 abricots frais, coupés en morceaux
- 30 g de sirop d'agave
- le jus d'un citron jaune
- 2 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 70 g de beurre mou
- 100 g de lait
- 1 c. à soupe de pâte de pistache
- 150 g de farine de blé
- 50 g de poudre d'amande
- ½ sachet de levure chimique
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1563.4 kJ / 372.9 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Carbohydrates
- 42.5 g
- Fat
- 17.6 g
- Saturated Fat
- 5.9 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodium
- 133 mg
In Collections
Alternative recipes
Cake marbré chocolat-pistache
1h 30min
Tarte amandine aux poires
2h 30 min
Tarte amandine aux pommes et poires
50 min
Pompe croquante à la crème
5h 30 min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1h
Petits paniers abricots et pistaches
20h
Minigratin aux mirabelles, ricotta et amandes
45 min
Tarte abricot-pistache
1h 15 min
Cake orange-pavot
1h
Gâteau renversé aux prunes et caramel
1h 10 min
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10min