Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Lievitino
- 110 g di acqua
-
20
g di lievito madre di segale
or 2 g di lievito di birra fresco - 90 g di farina di segale
Impasto
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1740 g di acqua (di cui 240 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 210 g di farina di segale
- 230 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
-
10
g di malto in polvere
or 10 g di miele - 8 g di sale
- 1 ½ cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 30 g di succo di limone
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 7648 kJ / 1893 kcal
- Protein
- 52 g
- Carbohydrates
- 372 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 31.4 g
In Collections
Alternative recipes
Panettone TM6
10h 30min
Panettone
6 godz. 30 min
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6u.
Gubana
3h 45min
Babka
16h 30min
Zuppa di riso selvaggio e funghi con pane tostato
45min
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21u.
Farina integrale
5min
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Panini al cumino
16h 30min
Panini di segale
12 Std.
Pane veneziano
18 Std. 30 Min