Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 1000 g d'eau
- 250 g de carottes, coupées en fines rondelles
- 200 g de brocoli, détaillé en petits bouquets
- 250 g de champignons de Paris blonds, émincés
- 250 g de crevettes cuites, décortiquées
- 250 g de nouilles soba
- 30 g de sauce de soja
-
2
cives, émincées
or 1 oignon nouveau, émincé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1423.5 kJ / 339.8 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Carbohydrates
- 36.8 g
- Fat
- 11 g
- Saturated Fat
- 4.8 g
- Fibre
- 5.8 g
- Sodium
- 960 mg
Alternative recipes
Boulgour au poivron, au concombre et à la courge
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Papillote de poulet au citron, boulgour au poireau
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