Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di olive taggiasche denocciolate
- ¼ - 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di origano secco
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 682 kJ / 163 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Carbohydrates
- 0.7 g
- Fat
- 17.6 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Marmellata di prugne per la dispensa
55 min
Crocchette di patate a faccina
2u. 5min
Marmellata di albicocche per la dispensa
No ratings
Gelato soft alla vaniglia
13 Std.
Mousse di tonno
5min
Gelato veloce alla frutta
10min
Pan Brioche
8 godz.
Manzo al tamarindo con riso
8 Std. 10 Min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Salmone con asparagi e grano
40 min
Insalata di mele e carote
5min