Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 400 g de parures d'asperge (épluchures et queues) (2 bottes)
- du sel
- du poivre moulu
- 550 g d'eau
- 2 c. à soupe de ricotta
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 125 kJ / 30 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 1 g
Alternative recipes
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3 godz. 35 min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min
Velouté aux cosses de petits pois
35 Min
Velouté d'asperge
30min
Pesto à l'ail des ours
10 min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30min
Velouté d'endive
35 Min
Verrines de crème d'asperges
2h 35 min
Beurre d'escargot
10 min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min