Compatible versions
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine, senza zucchero)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di farina di ceci (vedere consigli)
- 3 uova
- 1 ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1602 kJ / 383 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Carbohydrates
- 43.6 g
- Fat
- 13.4 g
- Saturated Fat
- 1.9 g
- Fibre
- 8.1 g
- Sodium
- 93.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Maionese cotta
15min
Impasto per pizza integrale
2h
Meringhe natalizie
8 Std.
Crema di nocciole, cioccolato e datteri (vegan)
20 Min
Pane all'acqua
4 Std.
Ghee
20 Min
Tigelle senza glutine
3 Std.
Tigelle alle erbe aromatiche con pesto di fave
4h 40min
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 Min
Terrina alla barbabietola e formaggio di capra (TM6)
Keine Bewertungen
Cioccolata calda e cannella (vegan)
20 Min
Risotto ricotta e spinaci
30 Min