Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Panna cotta
- 750 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte intero
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 15 g di gelatina in fogli, ammollata in 75 g di acqua fredda e strizzata
Coulis di albicocche
- 250 g di albicocche a pezzi
- 60 g di acqua
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 120 g di zucchero (vedere consigli)
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1333 kJ / 318.6 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Carbohydrates
- 27.6 g
- Fat
- 22.9 g
- Saturated Fat
- 13.3 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 30.8 mg
Alternative recipes
Panna cotta con salsa al caramello
6 Std. 20 Min
Coulis di fragole
20min
Salsa al caramello (TM6)
1h 30min
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15min
Caramello salato
1h
Caramello liquido
35min
Crema catalana
40min
Cheesecake arachidi e caramello
2h 30min
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
New York cheesecake in vasetto (Bimby Friend)
2h 40 min
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4h 30min
Budino alle pere con salsa al caramello
3 Std. 30 Min