![Burger de pomme de terre aux épinards Burger de pomme de terre aux épinards](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/db6e64baf354066e1e9d033caad5148e/Derivates/fbaf0130a60ddb64dd7737f597fd8d90bba2e228.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de pommes de terre à chair ferme, coupées en morceaux (2-3 cm)
- 170 g d'oignons, coupés en deux
- 2 œufs
- 30 g de flocons d'avoine, fins
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 gousse d'ail
- 350 g de feuilles d'épinards frais
- 3 pincées de poivre moulu
- 30 g d'huile végétale
-
20
g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
or 20 g de beurre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 587.8 kJ / 140.5 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Carbohydrates
- 14.1 g
- Fat
- 8.1 g
- Saturated Fat
- 2.9 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodium
- 574.9 mg
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