Cuisse de lapin, carottes et pruneaux

Cuisse de lapin, carottes et pruneaux

5.0 6 ratings
Prep. 15 min
Total 3 h
4 portions

Ingredients

  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'huile d'olive
    25 g
  • de beurre
    10 g
  • cuisses de lapin désossées
    4
  • d'eau
    800 g
  • de carottes coupées en tronçons de 2 cm
    300 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre blanc moulu
    4 pincées
  • de thym frais
    1 branche
  • feuille de laurier
    1
  • de pruneaux dénoyautés
    250 g

Nutrition per 1 portion

Calories 523.3 kcal / 2188.8 kJ
Protein 35.3 g
Fat 23.5 g
Carbohydrates 39.3 g
Fibre 6.8 g
Saturated Fat 7.8 g
Sodium 631.5 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...