Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 350 g Lauch, längs halbiert, in Stücken (4 cm)
- 30 g Butter
- 250 g Polenta-Maisgriess, grobgemahlen, (z. B. Bramata) (Kochzeit 40 Min.)
- 1 Knoblauchzehe, gepresst
- 1000 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 80 g Speckwürfeli
- 200 g Marroni, tiefgekühlt, aufgetaut und halbiert
- 3 EL Wasser
- 4 Prisen Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 586 kJ / 140 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 5 g
Alternative recipes
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1h
Gemüsewähe
1h
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 Min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min
Lauch-Käsewähe
1h 5min
Risotto Cinque P
30 min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50min
Ofenguck mit Zucchetti
1 Std. 10 Min
Kürbisrisotto
35min
Spargelquiche
1h
Gemüsewähe (TM6)
25 min
Peperoni-Risotto
35min