Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 125 g de farine T55
- 5 g de sel, et 1 pincée
- 125 g d'eau minérale
- 3 pommes à cuire, épluchées et en morceaux
- ½ gousse de vanille, fendue et grattée
- 1 c. à café bombée de cannelle en poudre
- 20 g de cassonade
- 175 g de beurre de tourage
- 50 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf, battu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1520 kJ / 365 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 24 g
In Collections
Alternative recipes
Meringues aux amandes
2 Std. 50 Min
Tarte Tatin
1 Std.
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Religieuse au café
4 Std. 40 Min
Limonade à la citronnelle
25min
Croissants au beurre
16h 15min
Pains au chocolat
16h 10min
Palmiers feuilletés
3 Std. 5 Min
Tartelette framboises et crumble
2 Std. 30 Min
Chausson aux prunes
1hod. 40min
Panini roquette-mimolette
2 Std. 30 Min