Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- beurre, mou, pour graisser
La pâte
- 100 g d'amandes, entières, décortiquées, mondées
- 100 g de noisettes décortiquées
- 150 g de sucre
- 2 sachets de sucre vanillé
- 250 g de farine blanche
- 1 pincée de sel
- 1 paquet de zeste de citron râpé
- 200 g de beurre mou, en morceaux (2 cm)
- 1 œuf
La garniture et la finition
- 400 g de confiture de fraises
-
2
c. à soupe d'eau
or 2 c. à soupe de rhum - amandes, effilées, grillées, à saupoudrer (optional)
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 1910 kJ / 456 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 25 g
- Saturated Fat
- 10 g
- Fibre
- 3.1 g
- Sodium
- 10 mg
In Collections
Alternative recipes
Tresse bernoise
1h 45min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Crème glacée aux fruits
5 min
Croissants au jambon
35 min
Focaccia aux tomates cerises
2h
Focaccia aux tomates
40 min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Vermicelles
3 Std. 15 Min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min