Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g Haselnüsse, mit Haut oder blanchiert
- 150 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g brauner Zucker
- 1 Ei
- 2 Prisen Salz
- 1 TL Orangenschale, unbehandelt, fein abgerieben
- 1 TL Zimt
- ½ TL Nelkenpulver
- 270 g glutenfreie Mehlmischung und etwas mehr zum Bearbeiten
- 400 g rotes Johannisbeergelee
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 2436 kJ / 582 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 83 g
- Fat
- 28 g
- Saturated Fat
- 11 g
- Fibre
- 6.2 g
- Sodium
- 68 mg
In Collections
Alternative recipes
Cantuccini
1h 30 min
Mango-Maracuja-Tarte
3h 10min
Glutenfreie Kürbistarte
3h
Mais-Mandel-Kuchen
1h 10 min
Spargel-Focaccia
5h
Heidelbeer-Tassenkuchen
10 Min
Beeren-Kranz mit Blüten
1h
Zimt-Orangen-Schnecke
5 Std. 30 Min
Maishähnchen mit gebratener Polenta und Curry-Sauce
1h 20 min
Karamell-Kaiserschmarrn
1h
Orangencreme
2h 40 min
Zimtschnecken-Lollies
1h 30 min