Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La gelée de fraise
- 250 g de fraises
- 150 g de sucre en poudre
- 2 g d'agar-agar en poudre
Les madeleines
- 120 g d'huile de coco
- 120 g de farine de blé
- 140 g de lait
- 90 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique
- 2 œufs
La coque à la fraise
- 2 pastilles de chocolat à la fraise Valrhona
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 599.3 kJ / 142.5 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Carbohydrates
- 17.6 g
- Fat
- 7.1 g
- Saturated Fat
- 0.5 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 54 mg
In Collections
Alternative recipes
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10 min
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5 godz.
Sablés d'antan
1 godz. 30 min
Semoule de couscous épicée
25 min
Minifocaccias fantaisies
2 godz. 15 min
Panini roquette-mimolette
2 godz. 30 min
Crêpe Belle-Hélène
40min
Rochers feuilletés au praliné
1 Std. 5 Min
Chouquettes aux pépites de chocolat
35 Min
Churros maison et pâte à tartiner
1 godz. 10 min
Madeleines marbrées choco-vanille
1h 25min
Roulé à la pâte à tartiner
25 min