Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 330 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
1
cucchiaino di miele
or 1 cucchiaino di zucchero - 400 g di farina di semola di grano duro rimacinata
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 100 g di pecorino grattugiato
- 250 g di salsiccia fresca, sgranata
- 150 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 200 g di cipolle insaporite (vedere consigli) (optional)
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1506.7 kJ / 360.1 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Carbohydrates
- 35.6 g
- Fat
- 19.9 g
- Saturated Fat
- 4.5 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 879.9 mg
In Collections
Alternative recipes
Pesto alla trapanese
20 Min
Frutta Martorana
27h 30min
Cuddure con le uova
2 Std.
Mafalde siciliane
2 Std. 15 Min
Nfigghiulate Siciliane
3h 50min
Champignon ripieni al forno
1 Std.
Falsomagro alla siciliana
3h 30min
Muffolette
3 Std.
Sfincione favarese
3 Std.
Cartocci e viennesi siciliani
3 Std. 15 Min
Panelle
1 Std. 25 Min
Rosticceria siciliana
2 Std.