Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 330 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
1
cucchiaino di miele
or 1 cucchiaino di zucchero - 400 g di farina di semola di grano duro rimacinata
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 100 g di pecorino grattugiato
- 250 g di salsiccia fresca, sgranata
- 150 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 200 g di cipolle insaporite (vedere consigli) (optional)
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1506.7 kJ / 360.1 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Carbohydrates
- 35.6 g
- Fat
- 19.9 g
- Saturated Fat
- 4.5 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 879.9 mg
In Collections
Alternative recipes
Sfinciuni
3h 30 min
Rosticceria siciliana
2h
Panelle
1h 25 min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 godz.
Muffolette
3 godz.
Sfinci siciliane
2h 30min
Mafalde siciliane
2 Std. 15 Min
Brioches con il tuppo
3 godz.
Frutta Martorana
27h 30min
Involtini di pollo con crema di funghi; Crostata ai fichi freschi (Bimby Friend)
1h
Nfigghiulate Siciliane
3 Std. 50 Min
Sfincione favarese
3 godz.