Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Haselnüsse
- 250 g Cheddar, in Stücken
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 40 g Mehl
- 350 g Cidre
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 2 Prisen Muskat
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Camembert, in Stücken (z. B. Cœur de Lion)
- ¼ TL Paprika de la Vera
- 2 EL Cranberrys, getrocknet
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1760 kJ / 421 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 30 g
- Saturated Fat
- 18 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 628 mg
In Collections
Alternative recipes
Rotkohlcremesuppe
40 min
Herzhafter Ofenschlupfer
50 min
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 min
Pesto Eggs auf Röstbaguette
45 min
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25 min
Rucola-Feta-Suppe
35 min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 min
Cheese-Makkaroni
30 min
Herzhafter Käsekuchen mit Entenbrust und Preiselbeeren
1 Std. 40 Min
Tartine For’Bon (Überbackenes Baguette)
25 min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe mit Vollkorncroûtons
40 min