Käsesüppchen mit Nuss-Topping

Käsesüppchen mit Nuss-Topping

3.7 36 ratings
Prep. 15 min
Total 40 min
6 Portionen

Ingredients

  • Haselnüsse
    50 g
  • Cheddar in Stücken
    250 g
  • Zwiebel halbiert
    60 g
  • Butter in Stücken
    40 g
  • Mehl
    40 g
  • Cidre
    350 g
  • Wasser
    500 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Muskat
    2 Prisen
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Camembert in Stücken (z. B. Cœur de Lion)
    250 g
  • Paprika de la Vera
    ¼ TL
  • Cranberrys, getrocknet
    2 EL
  • Thymian abgezupft
    3 Zweige

Nutrition per 1 Portion

Calories 421 kcal / 1760 kJ
Protein 20 g
Fat 30 g
Carbohydrates 19 g
Fibre 1.3 g
Saturated Fat 18 g
Sodium 628 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...