Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 TL Kreuzkümmel, ganz
- 1 TL Pfefferkörner, bunt
- 1 TL Koriandersamen
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 ½ TL Salz
- 2 Salbeiblätter, frisch
- 120 - 150 g Zwiebeln, halbiert
- 300 g Hirse
- 20 g Tomatenmark
- 200 g Stangensellerie, in Scheiben (1 cm)
- 400 g Cocktailtomaten, halbiert
- 900 g Wasser
- 8 Eier (Größe L)
- Öl, zum Braten
- 1 Bund Dille, frisch, Spitzen abgezupft
- 100 Cocktailtomaten, halbiert
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2497 kJ / 597 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 81 g
- Fat
- 17 g
- Saturated Fat
- 5 g
- Fibre
- 14 g
- Sodium
- 1156 mg
In Collections
Alternative recipes
Reis mit Kürbisletscho
40min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40min
Kürbis-Linsen-Gemüse mit Apfel
30min
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1h 20 min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1 Std. 30 Min
Schnelles Hirsotto
25 min
Rollgerstelsuppe (vegetarisch)
45min
Buchweizenstrudel mit Sauerkraut und Kürbis (glutenfrei)
1h 10 min
Gemüse-Tofu-Lasagne
1h 15min
Linsenwraps (glutenfrei, vegan)
3 Std. 40 Min
Quinoa mit Fisolen
30min
Gemüsegröstel mit Bohnen
40min