Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Base cheesecake
- 60 g di burro morbido, a tocchetti + q.b.
- 130 g di biscotti, tipo digestive
- 50 g di zucchero
Crema a base di formaggio
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 150 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di burro morbido, a tocchetti
- 600 g di ricotta fresca, ben asciutta
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 uova
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 2000 g di acqua
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1340.5 kJ / 320.4 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Carbohydrates
- 31.2 g
- Fat
- 19.7 g
- Saturated Fat
- 12.1 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 101.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Mousse proteica con coulis ai frutti di bosco
30min
Panini al vapore e bevanda a base di soia
1h 30min
Bundt Cake ai fiori e frutti di bosco
No ratings
Torta ai frutti rossi
3h
Plumcake alle carote al Varoma
2h
Mini soufflé di ricotta con coulis di fragole
50min
Brownie sandwiches al burro di arachidi con gelato
3h
Smoothie bowl ai frutti di bosco
15min
Chiffon cake al cioccolato a Varoma (senza lattosio)
2h
Crema per pandoro (senza lattosio)
45min
Maionese cotta
15min
Cheesecake alle fragole
4h 30 min