Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b per l'ammollo della gelatina
- 250 g di panna fresca liquida
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo
- 60 g di pasta di pistacchio
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 5533 kJ / 1322 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Carbohydrates
- 44.6 g
- Fat
- 120.2 g
- Saturated Fat
- 56.6 g
- Fibre
- 4.8 g
- Sodium
- 110.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50 min
Gelato alla ricotta con mirtilli e coulis di lamponi
4h 30 min
Insaporitore universale
10 min
Salsa al cioccolato
20 min
Cioccolato plastico
12h
Gelato alla cannella con gelèe al vino rosso
16h 30min
Mezze sfere al caramello e vaniglia
6 godz. 25 min
Tartufi rum e cannella
4h 30 min
Involtini primavera con Affettatutto Bimby® (TM6)
1h
Semifreddo all'amarena
9 Std.
Terrina di maiale e pollo al foie gras con chutney di fichi al Porto
10 Std. 30 Min
Gelato in cialda con mirtilli caldi
11u. 50min