Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b per l'ammollo della gelatina
- 250 g di panna fresca liquida
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo
- 60 g di pasta di pistacchio
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 5533 kJ / 1322 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Carbohydrates
- 44.6 g
- Fat
- 120.2 g
- Saturated Fat
- 56.6 g
- Fibre
- 4.8 g
- Sodium
- 110.1 mg
In Collections
Alternative recipes
New York cheesecake (2 persone)
6h 30 min
Crema spalmabile ai pistacchi
40 min
Pasta di pistacchi (100%)
20 min
Crème brûlée
1h 10 min
Fudge alle arachidi salate
2h 30 min
Crostata natalizia con crema di pistacchi
4 Std.
Spalla di agnello arrosto con millefoglie di patate
2 Std.
Pink velvet cake
7h 20min
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2 Std.
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
3 Std. 30 Min
Tartine di pane con i semi e mousse al formaggio
4h 30min
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2h 30 min