Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 425 g di acqua
- 320 g di farina di semola di grano duro
- 320 g di farina tipo 1
- 2 g di lievito di birra fresco
- 15 g di sale
Friarielli e salsiccia
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia, spellata, a pezzi
- 500 g di friarielli, puliti, a pezzi
- 200 g di mozzarella, a pezzi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3882.3 kJ / 928 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Carbohydrates
- 126.1 g
- Fat
- 33.5 g
- Saturated Fat
- 33.5 g
- Fibre
- 15.4 g
- Sodium
- 2260.5 mg
Alternative recipes
Pastiera
15h
Pizza di scarola
3h 30 min
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Tortano speck e fontina
2h
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2h
Ziti spezzati con ragù genovese
3 godz.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20 min
Pasta patate e provola
55min
Gattò di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Spaghetti alla Nerano
30min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45min