Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 425 g di acqua
- 320 g di farina di semola di grano duro
- 320 g di farina tipo 1
- 2 g di lievito di birra fresco
- 15 g di sale
Friarielli e salsiccia
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia, spellata, a pezzi
- 500 g di friarielli, puliti, a pezzi
- 200 g di mozzarella, a pezzi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3882.3 kJ / 928 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Carbohydrates
- 126.1 g
- Fat
- 33.5 g
- Saturated Fat
- 33.5 g
- Fibre
- 15.4 g
- Sodium
- 2260.5 mg
Alternative recipes
Ciambella salata speck e scamorza
50min
Spaghetti alla Nerano
30min
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50min
Pane alle noci al Varoma
3 Std. 30 Min
Pizza chiena
5h
Parigina TM6
5h 30min
Pasta verze e pancetta
40min
Spaghetti con polpette al sugo (Bimby Friend)
45 Min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2h
Gattò di patate (TM6)
1h 30min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 Min