Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di bistecca di manzo a pezzi (4x5 cm)
- 4 cm di zenzero, radice fresca, pelata e a pezzi
- 4 spicchi di aglio
- 40 g di zucchero grezzo
- 50 g di salsa di soia
- 70 g di pasta piccante Doubanjiang (vedere consigli)
- 20 g di olio di sesamo
- 40 g di olio di arachidi
- 1 cipollotto a fette sottili
- 1 cucchiaino di semi di sesamo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2029.7 kJ / 485 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Carbohydrates
- 22.6 g
- Fat
- 28.4 g
- Saturated Fat
- 2.8 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 1285.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Tacos con verdure e fagioli
30 min
Sushi donuts
50 Min
Uova alla turca con yogurt greco e insalata verde
30 min
Onigiri
1 godz.
Chana masala
45 min
Costine di maiale in agrodolce all'orientale
40 min
Pad thai
45 min
Insalata di calamari vietnamita (Goi muc)
1 godz.
Sovracosce di pollo agli anacardi
40 min
Spezzatino di tofu e maiale dello Sichuan
20 Min
Manzo teriyaki con riso
1 Std. 50 Min
Zuppa cinese con polpette di gamberetti
30 min