Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di bistecca di manzo a pezzi (4x5 cm)
- 4 cm di zenzero, radice fresca, pelata e a pezzi
- 4 spicchi di aglio
- 40 g di zucchero grezzo
- 50 g di salsa di soia
- 70 g di pasta piccante Doubanjiang (vedere consigli)
- 20 g di olio di sesamo
- 40 g di olio di arachidi
- 1 cipollotto a fette sottili
- 1 cucchiaino di semi di sesamo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2029.7 kJ / 485 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Carbohydrates
- 22.6 g
- Fat
- 28.4 g
- Saturated Fat
- 2.8 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 1285.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Pad thai
45 Min
Bibimbap (riso e manzo coreano)
1 Std. 30 Min
Indian Butter Chicken veloce
45 Min
Zuppa di frutti di mare a Cottura Lenta
1h 5min
Onigiri
1 Std.
Noodles di riso yakisoba
30 Min
Gelato al matcha
10h 30min
Zighinì (Stufato di manzo)
50 Min
Spaghetti e meatballs di pollo
1 Std. 40 Min
Dahl di lenticchie, spinaci e cipollotto
40 Min
Curry di ceci (vegan)
1 Std.
Sushi Burrito
45 Min