Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di bistecca di manzo a pezzi (4x5 cm)
- 4 cm di zenzero, radice fresca, pelata e a pezzi
- 4 spicchi di aglio
- 40 g di zucchero grezzo
- 50 g di salsa di soia
- 70 g di pasta piccante Doubanjiang (vedere consigli)
- 20 g di olio di sesamo
- 40 g di olio di arachidi
- 1 cipollotto a fette sottili
- 1 cucchiaino di semi di sesamo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2029.7 kJ / 485 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Carbohydrates
- 22.6 g
- Fat
- 28.4 g
- Saturated Fat
- 2.8 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 1285.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Dahl di lenticchie, spinaci e latte di cocco
40 min
Riso gamberi e verdure alla salsa di soia e zenzero
1h 10 min
Gamberi in salsa speziata
40 min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1h 20 min
Bibimbap (riso e manzo coreano)
1h 30 min
Spaghetti di riso gamberi e verdure
35min
Pasta con Chicken Tikka Masala
45 min
Indian Butter Chicken veloce
45 min
Torta raw alle barbabietole e cioccolato (senza lattosio)
2h 20 min
Zuppa di miso con soba
55 min
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50 min
Zighinì (Stufato di manzo)
50 min