Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Torta
- burro q.b.
- 6 uova (da 60 g)
- 180 g di zucchero
- ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 180 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino colmo di lievito in polvere per dolci
Farcitura
- 500 g di polpa di mango maturo, a pezzi
- 110 g di zucchero
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 350 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 100 g di succo di mango
- 400 g di mango maturo, pelato e a fettine
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1773.1 kJ / 423.8 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 22.8 g
- Saturated Fat
- 12.6 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 70.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Goulash di maiale e cipolle a Cottura Lenta
3 Std.
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4h 30 min
Torta ai frutti rossi
1h 15min
Crema agli agrumi e meringa
No ratings
Pudding di mais
1 Std.
Smoothie bowl ai frutti di bosco
15min
Thepla di spinaci
1 Std.
Gelato al parrozzo
10 godz. 30 min
Bisquick strawberry shortcake
1 Std.
Frozen yogurt al mango e scaglie di cocco
10h 20min
Gelato mascarpone e ciliegie
6 godz. 30 min
Grissini ai semi di zucca e Parmigiano Reggiano
3 Std.