Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Torta
- burro q.b.
- 6 uova (da 60 g)
- 180 g di zucchero
- ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 180 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di lievito in polvere per dolci
Farcitura
- 500 g di polpa di mango maturo, a pezzi
- 110 g di zucchero
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 350 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 100 g di succo di mango
- 400 g di mango maturo, pelato e a fettine
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1773.1 kJ / 423.8 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 22.8 g
- Saturated Fat
- 12.6 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 70.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Zuppa di gamberi piccante
45 min
Tacos de camarones
1h 30min
Frullato energizzante
10 Min
Pink bowl
30min
Feijoada
6h
Crema al cioccolato con salsa ai frutti rossi e crumble (Bimby Friend)
35 min
Gelato alla cannella con gelèe al vino rosso
16 Std. 30 Min
Panzerottini TM6
4 Std.
Òss de mòrd (Ossa da mordere)
1h 30min
Cheesecake alle fragole (senza glutine)
4h 30min
Cheesecake al melone
5 Std. 30 Min
Mini pan brioche con pulled pork
14ωρ.