Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pan Brioche
- 40 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 3 uova
- 300 g di farina di forza
- 35 g di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 1 tuorlo d'uovo sbattuto
Terminare la preparazione
- 7 uova
- 300 g di latte
- ½ - 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaio di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di burro a pezzi
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1545 kJ / 370 kcal
- Protein
- 11.05 g
- Carbohydrates
- 24.07 g
- Fat
- 25.46 g
- Fibre
- 0.93 g
In Collections
Alternative recipes
Pancakes
45min
Langos
5h 10 min.
Moqueca
1h 20min
Donuts
4h 25 min
Gratin dauphinois
50min
Cookies
50min
Dim sum "Shumai" vegetariani
1h 45min
Smoothie Bowl lamponi e semi di chia
15min
Udon con salsa di miso e pollo
2h 45 min
Pico de gallo
5min
Milkshake banoffee pie
15min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 min