Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di porri, a pezzi (5 cm)
- 50 g di scalogno, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di burro
- 180 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 50 g di vino bianco
- 550 g di brodo vegetale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 150 g di pasta corta a piacere
- 1 rametto di prezzemolo fresco
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 7238.8 kJ / 1730.1 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Carbohydrates
- 206.5 g
- Fat
- 89.4 g
- Saturated Fat
- 54.3 g
- Fibre
- 16.5 g
- Sodium
- 242.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Penne integrali con fonduta di porri
50 menit
Ragù di nocciole vegetariano
35 Min
Carbonara vegetariana
30 min
Baked Beans
14h 5 min
Crema di pomodoro
25 min
Rösti alla bernese con Affettatutto Bimby®
40 min
Menù: Falafel; Babaganoush; Malabi (Bimby Friend)
3sa
Sformato di pasta al tonno
30 min
Sauté veloce di verdure al burro di arachidi
30 min
Älpler Magronen (maccheroni montanari)
45 Min
Chili (vegan)
40 min
Polpettone del Ringraziamento
1j 30 menit