![Vichyssoise con pasta Vichyssoise con pasta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b0801701037674745073ea9a7103bad0/Derivates/eb38fd0482f0c284bb053ddc1a70ce4c11ccfcc8.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di porri, a pezzi (5 cm)
- 50 g di scalogno, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di burro
- 180 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 50 g di vino bianco
- 550 g di brodo vegetale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 150 g di pasta corta a piacere
- 1 rametto di prezzemolo fresco
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 7238.8 kJ / 1730.1 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Carbohydrates
- 206.5 g
- Fat
- 89.4 g
- Saturated Fat
- 54.3 g
- Fibre
- 16.5 g
- Sodium
- 242.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Bortellina
30 min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Leek and tattie soup
40 Min
Wraps con verdure e crema alle erbe (TM6)
45 Min
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30 min
Tarte flambé alle cipolle (TM6)
1 Std.
Wraps con verdure e crema alle erbe
45 Min
Zuppa di mais e patate con pancetta affumicata
50 Min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55 Min
Quiche alle cipolle
1 Std. 30 Min
Zuppa di porri e orzo
45 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min