Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'eau, à température ambiante
- 25 g d'huile végétale
- 200 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 g de levure boulangère fraîche
- ½ c. à café de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 472 kJ / 113 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 3.5 g
Alternative recipes
Pain surprise
24 Std.
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3 Std. 45 Min
Crackers au fromage
1 Std.
Palmiers feuilletés au fromage
1u. 45min
Ficelles apéro (Plaisir)
1 Std. 15 Min
Crackers romarin pavot
1 Std.
Torsades feuilletées au sésame, pavot et fenouil
35min
Biscuits spirales chocolat-vanille
1 Std. 30 Min
Sucettes chocolat-orange
2 godz. 45 min
Goûters fondants au chocolat
1 Std.
Pizza fantômes
1u. 45min
Pain d'Halloween à la citrouille
3u. 15min