Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 dose di pasta choux, come da Libro "Le mie ricette con Bimby"
- 60 g di cipolla in quarti
- 100 g di speck a cubetti
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di funghi champignon affettati
- 50 g di latte
- 120 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 50 g di farina
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 cucchiaino di prezzemolo tritato
- 10 g di burro
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Carbohydrates
- 16.3 g
- Fat
- 14.8 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Bignè con tre mousse
2h
Profiterole bianco
3u. 15min
Bignè al salmone
1h 50min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 Std. 20 Min
Bignè a sorpresa
2h
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Sformato di pane saporito
1h 10min
Stelline ripiene di carne con mandorle e nocciole
2h
Bignè menta e cioccolato
4 Std.
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50 Min