![Bignè alla crema di funghi e speck Bignè alla crema di funghi e speck](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/47103_0-0-3579-3579.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 dose di pasta choux, come da Libro "Le mie ricette con Bimby"
- 60 g di cipolla in quarti
- 100 g di speck a cubetti
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di funghi champignon affettati
- 50 g di latte
- 120 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 50 g di farina
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 cucchiaino di prezzemolo tritato
- 10 g di burro
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Carbohydrates
- 16.3 g
- Fat
- 14.8 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Profiteroles
2h
Bignè a sorpresa
2h
Focaccia a sorpresa
2h
Palline al prosciutto
1 Std. 30 Min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1h 25 min
Bicchierini di zucchine con formaggio
45 min
Paccheri filanti al gratin
1 Std. 35 Min
Pasta Choux
2h
Bignè al formaggio
1 Std. 5 Min
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1 Std. 30 Min
Bignè con tre mousse
2h
Vastedda cu sammucu di Troina
2h 30 min