Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 170 g d'huile d'olive vierge extra
- 15 g de persil frais, feuilles seulement
- 1 citron, zeste seulement, sans chair blanche
- 4 gousses d'ail
- 1 brin de romarin frais, feuilles seulement
- 1 c. à thé de thym frais, feuilles seulement
- 1 c. à thé d’origan séché
- 60 g de vinaigre de vin rouge
- 1 c. à thé de sel
- ½ c. à thé de sucre
- ½ c. à thé de poivre noir moulu
- 1 c. à thé de piments forts séchés en flocons
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1092 kJ / 261 kcal
- Protein
- 0 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 29 g
- Saturated Fat
- 4 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 404 mg
In Collections
Alternative recipes
Vinaigrette citronnée
5 Min
Vinaigrette à la moutarde et à l'aneth
5 Min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10 Min
Mode Cuisson des oeufs
20 Min
Tapenade de tomates
5 Min
Mayonnaise au pavot
5 Min
Crème glacée double vanille
12 Std.
Guacamole
5 Min
Salade de concombre à l'aneth (TM6)
10 Min
Poivrons farcis avec riz et sauce tomate
1 Std.
Sauce vinaigrette Dijon et érable
15 Min
Mayonnaise bistro
5 Min