Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di polpa di zucca a tocchetti (1 cm)
- 150 g di acqua calda (non bollente)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 350 g di pasta secca tipo paccheri
- 150 g di provola affumicata a tocchetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2094.8 kJ / 500.8 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Carbohydrates
- 68.8 g
- Fat
- 18.4 g
- Saturated Fat
- 6.7 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodium
- 465.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Pasta verze e pancetta
40 Min
Gattò di patate e spinaci
2h
Spaghetti alla Nerano
30 Min
Spaghetti con agretti, pomodorini e capperi
50 min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 Min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 Min
Soufflè di tagliolini
1 Std. 30 Min
Plumcake mediterraneo formaggio e verdure
50 min
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40 Min
Pasta fredda alla norma
30 Min
Insalata di finocchi e arance
10 min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35 Min