Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla alla ricotta
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di ricotta fresca, ben asciutta
- 30 g di vino rosso
- 30 g di acqua
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 uovo (da circa 60 g)
- 8 g di sale
Ripieno
- 200 g di zucchine, senza le estremità
- 150 g di carote, pelate e senza le estremità
- 1 pizzico di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 200 g di stracciatella
- 6 pomodori ciliegino a metà
- 100 g di mozzarella, perline
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1725.7 kJ / 412.5 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Carbohydrates
- 42.9 g
- Fat
- 20 g
- Saturated Fat
- 9.5 g
- Fibre
- 2.4 g
- Sodium
- 799.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Casetta di Natale
1 Std. 30 Min
Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive
40 min
Alberelli di sfoglia
1 Std. 30 Min
Torroncini abruzzesi
3 Std. 30 Min
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Crostata salata multicolore
1h
Insalata speziata di patate, melone e speck
30 min
Nuggets di sogliola
40 min
Cream tart al cioccolato
8 Std.
Polpette di ricotta al sugo
50 min
Rotolo di frittata
45 min