Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di semola rimacinata di grano duro
- 1470 g di acqua
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 7 g di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 324.2 kJ / 77.5 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Carbohydrates
- 15.7 g
- Fat
- 1.3 g
- Saturated Fat
- 0.2 g
- Fibre
- 2.8 g
- Sodium
- 116.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Zuppa di tacchino e mais
1 godz.
Pane integrale con fichi e noci
4 godz. 30 min
Gelato ai cantucci e vin santo
10 Std. 30 Min
Focaccia alle cipolle
2h 40min
Monte Cristo sandwich
4 godz. 30 min
Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola
40min
Yogurt allo skyr
12h
Taralli alle cipolle
3h 30min
Sandwich di panettone con vitello tonnato
No ratings
Uova alla triestina
30 Min
Focaccia millebolle
28 Std.
Pan dei morti
1 godz.