Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 150 g di farina integrale
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di lievito istantaneo per torte salate
- 90 g di acqua
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di zucchine a tocchetti
- 100 g di melanzane a tocchetti
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 50 g di passata di pomodoro
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 830.9 kJ / 198.6 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Carbohydrates
- 23.3 g
- Fat
- 10.5 g
- Saturated Fat
- 1.6 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodium
- 120.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1hod.
Crocchette di sgombro e patate
1h 15min
Insalata nizzarda
30 min
Dressing agrumato per pesce
No ratings
Burger vegetali
40 Min
Bolo do caco
3h 30 min
Crocchette di germogli di soia
20 min
Frittata di ceci e verdure (senza uova)
45 min
Sformato di avena con cioccolato e mirtilli
30 min
Quiche ai peperoni e pomodori
1hod. 30min
Burger di ceci al rosmarino
20 min
Polpette di peperoni
1hod.