Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La chantilly infusée aux lardons et la poudre de lardons (la veille)
- 150 g de lardons fumés
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le gaspacho (le jour même)
- 400 g d'eau
- 1 cube de bouillon, émietté
- 500 g de petits pois surgelés
- 10 feuilles de menthe fraîche
Les pickles d'échalotes
- 100 g d'échalotes
- 100 g de vinaigre de riz
- 2 pincées de sel
- 20 g de miel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3044.5 kJ / 727.7 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Carbohydrates
- 30.6 g
- Fat
- 61.7 g
- Saturated Fat
- 33.9 g
- Fibre
- 7.2 g
- Sodium
- 385 mg
In Collections
Alternative recipes
Houmous
10 Min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 Min
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50 Min
Baba ganoush (purée d’aubergines au tahini)
45 Min
Planche de beurre au pesto d'épinards
15 Min
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
20 Min
Soupe froide mangue-coco
10 Min
Risotto d'épeautre et poisson mariné
1 Std.
Gaspacho
2 Std. 25 Min
Gin au basilic
10 Min
Gaspacho tomate-abricot
1h 20min
Brochettes de poulet sauce satay et salade de concombres
1 Std. 35 Min