Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm)
- 130 g di cimette di broccolo, lavate
- 270 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- 75 g di burro freddo, a cubetti
- 100 g di latte intero
- 1 uovo, medio (circa 60 g)
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 529 kJ / 126 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 6.7 g
- Saturated Fat
- 4 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 0.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Muffin ai mirtilli con crumble
1h
Muffin ai broccoli (10-12 mesi)
30 min
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1h
Bussolai di Burano
2h
Semifreddo all'amarena
9 Std.
Mini panettoni zenzero e ciliegie
6 Std.
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Sugar Cookie (Biscotti allo zucchero)
4h 20min
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1 Std. 30 Min
Fagottini iperproteici con uova, speck e mozzarella
50 min
Puré aromatico di zucca
40 min